Aamupuuroa heti kukonlaulun aikaan. Soita ja kysy lisää 01 957 55555.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lounaskahvila Ölstensin Vellikello
Sorvaajantie 13
06450 PORVOO

Y-tunnus: 1878221-5
Puh: 01 957 55555

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lounaskahvila Ölstensin Vellikello:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Lounaskahvila Vellikello sijaitsee Ölstensin teollisuusalueella

Vellikello on maukkaiden ruokien ja ystävällisen asiakaspalvelun lounaskahvila Ölstensin teollisuusalueella Porvoossa. Palvelemme asiakkaitamme jo kukonlaulun aikaan!

Herkullista lounasta

Avaamme ovemme arkisin jo kello 5.30, joten meiltä saat puuroa aikaisin aamulla. Lounastakin tarjoamme jo kello 10 alkaen, joten lounaskahvilamme sopii erityisesti aamuvirkuille.

Meillä on aina tarjolla myös tuoretta kahvileipää sumpin seuraksi. Lounaskahvilassamme on myös asiakas-WLAN.

Ota yhteyttä

Avarat ja siistit tilamme takaavat sen, että jokainen lounashetki kahvilassamme on mukava tilaisuus. Tervetuloa!

Katso lounaslistamme! Lounaskahvila Ölstensin Vellikello - Porvoo

Kuvagalleria

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa